Siirtonurmi edullisesti ja nopeasti pihasi kaunistukseksi Hämeenkoskelta

Ota yhteyttä!

Mesiän Siirtonurmi myy ja toimittaa nurmet pihoille ja muihin kohteisiin Hollolan Hämeenkoskella ja muualla Suomessa. Toimituksen ja asennuksen hinta on ehkä suurin puheenaihe siirtonurmikon ympärillä. Itse nurmi ja asennus maksetaan aina erikseen.


Nykyisin nurmen kylväminen on hinnaltaan verrattavissa valmiiseen siirtonurmeen. Siirtonurmen etuna on kuitenkin, että se on noston jälkeen rullana heti käyttövalmista, joten nurmikon ja kauniin pihan valmistumista ei tarvitse odotella vuoden verran tai jopa kauemmankin aikaa. Siirtonurmen hinta pienille erille on noin 3 €/m² ja suuremmille erille vain jopa 2 €/m². Hinnat kuitenkin joustavat. Kysy siis rohkeasti lisätietoja tai tee tilaus!

Yhteydenottoon

Laadukas nurmi pienellä työllä

Siirtonurmessa yhdistyy vaivattomuus ja edullinen hinta. Säästät myös työajassa, sillä siirtonurmen hoito on taatusti helpompaa kuin uuden nurmikon istuttaminen ja hoitaminen alusta alkaen. Vältä pitkä prosessi ja tilaa meiltä siirtonurmi suoraan pihallesi.


Kun nurmen asennus ja hoito tehdään oikein, on lopputulos varmasti laadukas. Saat siirtonurmella vihreän ilmeen myös hankaliin kohteisiin, kuten rinteisiin. Meiltä saat halutessasi sekä nurmen että asennuksen.

Lue lisää nurmen asennuksesta

Ota yhteyttä ja kysy lisää siirtonurmesta!

Mesiän Siirtonurmi tuottaa ja myy siirtonurmea yli 30 vuoden kokemuksella. Mikäli mietit, voisiko kotimainen rullanurmi olla oikea ratkaisu kotipihallesi, mökillesi tai vaikkapa liiketilojesi viheralueille, ota meihin yhteyttä. Kerromme pitkällä kokemuksella siirtonurmen ominaisuuksista. Annamme mielellämme lisätietoja myös hinnoittelusta, toimituksista sekä nurmikon asennuksesta ja sen hoidosta.


Tartu heti valmiisiin siirtonurmiratkaisuihin, kun haluat tehdä pihan rakentamisesta helppoa! Me autamme luomaan pihastasi rehevän vihreän keitaan ja asennamme nurmikon puolestasi. Sinun tarvitsee vain nauttia kauniista lopputuloksesta.