Rehevä ja kätevä siirtonurmi Hämeenkoskelta

Ota yhteyttä

Mesiän Siirtonurmi on siirtonurmen tuottaja ja jälleenmyyjä Hämeenkoskella, Hollolan kunnassa. Yrityksellämme on kokemusta siirtonurmikon kasvatuksesta, asentamisesta ja myymisestä jo vuodesta 1987 alkaen. Voit tulla noutamaan perheyrityksemme kasvattamaa siirtonurmea joko suoraan kotitilaltamme tai tiedustella meiltä toimitusta kohdeosoitteeseesi.


Valmis ruohomatto on oikea valinta juuri sinulle, joka haluat kaunista rikkaruohotonta nurmikkoa nopeasti ja ilman aikaa vievää alkukasvatusta. Siirtonurmella saat helposti ja nopeasti nurmikon, joka kestää kovaakin kulutusta.

Kysy lisää siirtonurmesta!

Monipuolinen ja kätevä nurmiratkaisu viheralueille

Siirtonurmi on nykyaikainen ratkaisu julkisten piha-alueiden, kotipihan tai vaikkapa jalkapallokentän nurmettamiseen – sen nopeuden ja vaivattomuuden ansiosta.


Verrattuna kylvönurmikkoon siirtonurmi on myös yllättävän edullinen vaihtoehto. Kokonaiskustannuksia tarkastellessa on hyvä muistaa siirtonurmen kiistattomat edut: vähäisempi työmäärä, nopeampi ja täsmällisempi käyttöönotto sekä varma lopputulos.


Jos haluat kuulla lisää siirtonurmen hyvistä ominaisuuksista, ota rohkeasti yhteyttä yritykseemme. Vastaamme mielellämme erilaisiin kysymyksiin. Lue sivuiltamme lisää myös siirtonurmen asentamisesta ja hoidosta.

Tutustu tarkemmin nurmen asentamiseen

Laadukkaat ja kestävät nurmilajikkeet

Käytämme parhaita mahdollisia nurmilajikkeita, jotka ovat valikoituneet vuosien kokemuksen myötä suomalaisiin olosuhteisiin sopiviksi. Siirtonurmi soveltuu jokaiseen kohteeseen, jossa nurmea voi ylipäätään käyttää. Vaikeissa kohteissa se on osoittautunut usein myös ainoaksi vaihtoehdoksi. Siirtonurmellamme on laatu- ja kasvuunlähtötakuu, kun antamiamme hoito-ohjeita on noudatettu.


Palvelemme Hollolan Hämeenkoskelta joustavasti koko Suomeen, joten tilaa kuljetus pihallesi jo tänään! Siirtonurmikkoa voi tulla myös noutamaan suoraan kotitilaltamme. Annamme siirtonurmelle tarkat hoito-ohjeet ja autamme näin nurmikkosi vahvaan kasvuun.